torstai 27. syyskuuta 2018

Ekologista luksusta, UDUMBARA Studio & Gallery.

Eva Spoof/Udumbara tuotteet, teemaljat, veistokset ja kukkaruukut valmistetaan käsin Someron, Kultelan kylän punasavesta. Materiaali luo astioihin ihanan rehevän maanläheisen luonteen. Tuotteidensa raaka-ainevalinnalla Eva haluaa korostaa ainutlaatuisen kotimaisen villisaven arvoa. Suomalainen savi on lämminhenkinen, kodikas ja ennenkaikkea ekologinen valinta, sillä se ei raaka-aineena vaadi monimutkaista prosessointia ja se poltetaan (Udumbarassa aurinko energialla) matalassa lämpötilassa valmiiksi tuotteeksi. 

Seremonia astioissa villisavi (maa) pääsee ansaitsemaansa ainutlaatuiseen arvoonsa. Kiitos Kultelan saven luonnollisen runsaan mineraalipitoisuuden, tee siinä haudutettuna kehittää rikkaamman maun.


Kuva: Nelli Kivinen






Valokuva Heidi Blåfield

Kuva Nina Skogster. 



































Villisavi terrakotta kukkaruukut ovat huokoisija ja siksi mitä parhaita täyttämään kasvien fysiologisiin tarpeet. Lisäksi ne patinoituu kauniisti kun ylimääräinen kosteus ja suolat haihtuvat ruukun seinämän läpi.




Kuva Nina Skogster.




Kun sinulla on Udumbara kulho, se ei ole vain ole Kalliossa käsin tehtyä keramiikkaa, se on myös pala Suomea...
Tervetuloa vierailulle studiolle Kallioon varmista paikallaoloni varaamalla aika täältä: http://udumbara.youcanbook.me . Kiitos.

Järjestämme  myös erilaisia keramiikkakursseja,  Polttareita, Syntymä/ TYKY - päiviä,  tule tutustumaan kotimaiseen punasaveen ja ekologisempaan keramiikantekoon.
Kurssien pääkieli on englanti, suomen kielellä pärjää
hyvin myös mukana. Lisää tietoa, täältä:

Udumbara Studio & Gallery, Kallio, Kaarlenkatu 15.
 Kuva Kimmo Helistö







Eva Spoof (ent. Sarvela) , Kuva Päivi Kuusela








Eva´s mark






Udumbara pottery studio is powerd by solar energy.



Lisää http://www.thichnhathanhcalligraphy.org/newyork/share/